Smaeck! Oisterwijk - catering door Frank Heuvelmans

OVER ONS

Aan de Dorpsstraat 4 in Oisterwijk, ligt de gezellige, authentieke kaas- en delicatessenzaak Smaeck!. Het voormalige ‘Kaaspijpje’ wordt sinds 2011 gerund door eigenaar Frank Heuvelmans. Je koopt bij Smaeck! unieke, eerlijke en heerlijke hartige lekkernijen.Smaeck! Oisterwijk

Smaeck! Kaas & Delicatessen ontvangt de onderscheiding ‘Gecertificeerde Foodspecialiteitenwinkel’
Lees het volledige persbericht

MET VEEL LIEFS van SMAECK!

Tijdens de studie Voedingsmiddelentechnologie op de Hogere Agrarische School (HAS) is de liefde voor het vak ontstaan. “Niet alleen de liefde voor lekkernijen, we weten ook welke ingrediënten in voeding worden gebruikt, adviseren klanten hoe producten zijn bereid en zelf maken we ook heerlijke gerechten. Veel klanten waarderen de uitleg bij het product vanwege een allergie. Wij vertellen graag daarover.”


Smaeck! Kaas & Delicatessen * Oisterwijk

UITGEBREID ASSORTIMENT EN VERS

Het assortiment van Smaeck! is gevarieerd. Naast een ruime keuze aan kazen, zowel binnenlandse als buitenlandse soorten, heeft Smaeck! diverse broodsoorten, goede wijnen, huisgemaakte salades en hartige lekkernijen.

Bovendien verschillende huisgebrande noten en tapas als olijven, tapenades en gevulde paprika. Uw bestelling van kaas of vleeswaren wordt vers voor u gesneden, uw lunch ter plekke klaargemaakt. Samengestelde schotels en/of een compleet buffet behoren tot de mogelijkheden.

Versheid en eerlijke producten staan bij ons hoog in het vaandel. Voortdurend zijn we op zoek naar streekproducten en producten die op een ambachtelijke en eerlijke manier zijn gemaakt.


ALLERGIEËN

Hebt u een voedsel intolerantie? Smaeck! adviseert u graag in welke producten in haar assortiment rekening is gehouden met voedsel intoleranties zoals gluten, lactose of koemelk allergie. Niet alleen heeft Smaeck! speciale producten in haar assortiment, ook voor uw catering, proeverij of lunch houden wij rekening met uw voedsel intoleranties.


Smaeck! Kaas & Delicatessen * Oisterwijk

VAN AMBACHTELIJK BROOD TOT KAAS VAN MATHIJSSEN

Met trots kunnen we melden dat Smaeck! eerlijk en ambachtelijk brood verkoopt. Brood dat op klassieke wijze in de oven wordt gebakken. Kaasboerderij Mathijssen maakt met de melk van zijn eigen kudde, kazen en roomboter. Ook hebben we ambachtelijke Italiaanse pesto’s en pasta’s. Met veel vakmanschap gemaakte mayonaises en sauzen. We vonden een heerlijke Spaanse olijfolie. En een toepasselijk wijn voor elke kaasplank of buffet.


Vraag naar de mogelijkheden van verswaren tot een compleet verzorgd buffet.
U weet: Over “Smaeck!” valt wel te twisten!