Lunch bij Smaeck! Kaas & Delicatessen * Oisterwijk

LUNCHSERVICE

Hebt u een persoonlijke of zakelijke bijeenkomst en wilt u uw gasten op een Smaeck!volle lunch trakteren? Gaat u met uw bedrijf op pad en heeft u een verzorgde lunch nodig? Of gewoon veel zin in een lekker en gezond broodje? Smaeck! serveert de heerlijkste broodjes gemaakt met de lekkerste vleeswaren, kaas en/of vers gemaakte salades van het huis. Het brood en de broodjes zijn er in verschillende varianten en worden gedurende de dag vers gebakken om vervolgens rijkelijk te worden belegd.

Broodjes en lunchsalades

Dagelijks staan alle lekkernijen uit de winkel garant voor de Smaeckelijkste lunch. Van verschillende belegde broodjes tot een heerlijke salade. Smaeck! werkt hoofdzakelijk met harde witte en bruine broodjes, croissants en pistolets. Naar wens wordt uw Smaeckvolle broodje belegd met komkommer, tomaat en sla.

Lunchservice - Lunch bij Smaeck! Oisterwijk - 2018

Vergaderservice - Lunch bij Smaeck! Oisterwijk 2018


Is uw favoriete broodje niet vermeld? Laat het ons weten, wij helpen u graag om optimaal van uw lunch te genieten.

Heeft u een voedingsintolerantie dan houdt Smaeck! daar natuurlijk rekening mee.

Compleet verzorgde lunch

Om uw lunch compleet te maken, verkopen we fruitige sappen van Schulp met smaken als peer, sinaasappel of een mix van appel met aarbei, vlierbes of cranberry.

Lunch bestellen en laten bezorgen

Neem telefonisch contact op met Smaeck! om al vooraf uw bestelling door te geven zodat deze voor u klaar ligt in de winkel aan de Dorpsstraat 4 in Oisterwijk.
Vraag ook naar de mogelijkheid om uw bestelling te laten bezorgen aan huis of op uw bedrijf. In overleg bespreken we deze mogelijkheid.

Broodjes zijn verkrijgbaar vanaf €3,00.


BESTEL ALVAST UW LUNCH! Neem telefonisch via 013 528 5155 of per e-mail contact op.